top of page

Kismama jóga az otthonodban

Kismama jóga otthon

Az online kismama jóga csoport célja, hogy az ide csatlakozó leendő anyukák olyan minőségi önidővel gazdagodjanak, melyben fizikai síkon elkezdhetik vagy fenntarthatják testük mobilitásának és erőnlétének fejlesztését, szellemi síkon oldhatják a mindennapok stressz eredetű feszültségeit és érzelmileg ráhangolódhatnak a várandósság változásainak harmonikus megélésére és a magzattal való kapcsolódásra.

 

Az online korlátlanul visszanézhető órák során biztonságos jóga mozdulatokat, légző gyakorlatokat, relaxációs technikákat, gátizom gyakorlatokat és még sok más praktikus jóga technikát gyakorlunk együtt a fájdalom panaszoktól mentes, kiegyensúlyozott várandós hónapokért és könnyebb szülés élmény érdekében.

 

A jóga órákat a biztonság, a változatosság és a testi-lelki egyensúlyra törekvés jellemzi. A jógán kívül extra tartalomként az ismert LoveYourBelly módszerrel is edződnek a kismamák, mely várandósan a hasizmok erőnlétének biztonságos szinten tartására fókuszál, mégpedig a túlzott hasfali szétnyílás (rectus diastasis) kialakulásának prevenciójaként és a gyorsabb szülés utáni hasfal regeneráció érdekében.

Miért jógázunk online?

Mi sem kényelmesebb és időkímélőbb az otthoni jógázásnál! Sok kismama lakóhelye nem teszi lehetővé, hogy stúdióba járjon gyakorolni, másoknak a munka feszítettsége lehetetleníti el a termi órákon való részvételt. Előfordul az is, hogy egyszerűen csak a várandós fáradtság és a biztonsági faktor miatt választják a leendő anyukák az online jógát. Praktikus megoldás azonban akkor is, ha egy-két nagy tesó napirendje mellett a pocaklakóval való kapcsolódást is be szeretné illeszteni a több gyermekes anyuka.

 

Számtalan olyan élethelyzet adódik ebben a rohanó világban, melyekben a minimálisra szorítódik a testmozgással való kikapcsolódásra és feltöltődésre fordított tér és idő. Azok az egészségtudatos nők, akiknek kismamaként az odabent fejlődő magzat miatt hatványozottan fontos a fizikai és lelki egyensúly, de valamilyen okból - legyen az kényelem, biztonság, munka, tanulás, család, egészségügyi probléma vagy egyéb - kevesebb idő- és energiaforrás áll rendelkezésére, előszeretettel választják az online várandós jógát. Alább egy saját felmérés eredménye látható 2022-ből (a Covid-19 lezajlása utáni időszakból), mely érdekes betekintést enged az otthoni jógázás mögött álló okokba. Nézd meg, hogy mások miért választották ezt a praktikus megoldást.

Miért jó a kismama jóga?

Biztos hallottad már, hogy különösen ajánlott kisbabával a pocakodban a jógát, mint testmozgást választani. Fontos hangsúlyozni ennek az áldott állapotnak a különlegességét jógás nézőpontból. Vannak kifejezetten a várandósság megváltozott igényeinek megfelelő testhelyzetek és mozdulatok, melyek jótékonyan hatnak és olyanok is akadnak, melyek kevésbé ajánlottak vagy egyenesen ártalmasak is lehetnek az anya és gyermeke épségét tekintve. Ezért nagyon fontos orvosi beleegyezést kérni a fizikai mozgáshoz, illetve olyan oktató szárnyai alatt gyakorolni, aki képzett ezen a területen. Az Online Kismama Jóga csoportjának órái egytől-egyig kimondottan a kismamák és magzatok biztonságát előtérbe helyezve vannak összeállítva.

A várandós jógán való részvétel nem csak felkészít az egyre növekedő baba és egyúttal a pocak súlyának viselésére, de az esetlegesen felbukkanó kellemetlenebb testi érzetek megelőzésében - vagy ha már kialakultak, akkor enyhítésében - is sokat segít (pl. hát- és derékfájás, kismedencei panaszok, alvászavarok, stb). A gyakorlatok nem csak fizikai síkon fejtik ki jótékony hatásukat: bizonyos jóga elemek, mint pl. a légző gyakorlatok és a relaxáció által sokkal könnyebb a kiegyensúlyozott mentális és érzelmi állapot elérése, és rendszeres gyakorlásukkal való megtartása is. A legtöbb leendő édesanya az imént említetteken kívül még egy hasonlóan fontos szempontból részesíti előnyben a jógát más edzésekkel szemben, ami a kisbabához való kapcsolódás tudatos elmélyítése.

 

Ki és hogyan vehet részt a kismama jóga csoportban?

A kismama jóga csoportban minden mozogni, feltöltődni és lazítani vágyó kismama részt vehet, akinek várandóssága a 12. hét után tart, az orvosa engedélyezte a fizikai mozgást és azóta is panaszmentes. Jelentkezés után egy állapotfelmérő kérdőív kitöltése szükséges, hiszen a kismamák biztonsága és a fenntartható gyakorlás a két elsődleges szempont az Online Kismama Jóga értékrendjében. Előfordul, hogy egy-egy kismama félve jelentkezik jógára, mert még soha nem próbálta, esetleg bizonyos egészségügyi paraméter miatt nem biztos abban, hogy számára is ajánlott és jótékony lehet ez a mozgásforma. Ilyen esetekben ajánlott a kapcsolatfelvétel az oktatóval. Jobb biztosra menni! Email: info@onlinekismamajoga.hu.

 

A kismama jóga csoportban havi előfizetés fejében lehet részt venni, mely 30 naponta automatikusan megújul lemondásig. Az érdeklődők 3 értékes tartalmú, de nagyon kedvező árú csomagból válogathatnak. Az árak azért is sokkal kedvezőbbek, mint a stúdiós bérletek árai - körülbelül féláron elérhető az online kismama jóga csoport korlátlan előfizetése a stúdiókban vásárolt bérletekhez képest - mert az online óra adás során nem szükséges termet bérelni. Ebből a megtakarításból az Online Kismama Jóga előfizetői is profitálnak! 

 

A jelentkezők az előfizetéssel párhozamosan egy saját profilt hoznak létre e honlap felületén, melyen belül kezelhető az aktuális előfizetés: itt lehet megtekinteni a részleteit és le is lehet mondani egy kattintással. A saját profilban láthatók és nézhetők még a megvásárolt csomaghoz tartozó - vagy külön beszerzett - workshopok videó anyagai is. A jóga csoport egy zárt Facebook csoport keretén belül működik, melynek linkjét a jelentkezés és állapotfelmérés után kapja kézhez a jelentkező. Itt lehet a visszanézhető órák sokaságából válogatni, illetve a Facebook Liveon is közvetített online élő órákon részt venni heti 1 alkalommal. 

Miért válaszd az Online Kismama Jóga csoportot?

A csoport idén negyedik éve működik egyre növekvő népszerűséggel és sikerrel.

Minden hétfőn friss és aktuális tartalommal bővül a már meglévő jóga videó repertoár.

A kb. 30, 60 és 70 perces jóga órák várandós igények szerinti tematikus besorolással vannak ellátva (pl. csípőnyitás, derék- és hátfájás enyhítése, teljes test átmozgatás, erősítés, vajúdásra készülés jógával, babával kapcsolódás, relaxáció, és még sok-sok más...).

A havi órarend ajánlót követve biztos lehetsz benne, hogy oktatód mindenre kiterjedő gyakorlás csomaggal lát el.

Szakértői óravezetést és igény szerint személyes segítséget kapsz perinatális jógára szakosodott jóga oktatótól, aki maga is édesanya.

A közel 200 db videó felvétel van, mely elegendő ahhoz, hogy akár a várandósság 12. hetétől a szülésig, azaz 6 hónapon keresztül, minden nap más órával jógázhass!

Az órák kezdő és haladó joginiknek egyaránt testhezállók.

A trimeszter és nehézségi fokozat jelző megkönnyíti az óraválasztást az adott energia szintedhez képest.

Saját szabadidődben gyakorolhatsz, az otthonod kényelmében, ahol kihasználhatod a privát közeged a békés és nyugodt testi-lelki kapcsolódásra.

Mit mondtak mások?

Kismama jógázz otthonodban, ahol kényelmesen és privát közegben alakíthatsz ki mélyebb kapcsolatot önmagaddal, a várandósságoddal és a babáddal.

Válaszd a számodra legmegfelelőbb előfizetéses csomagot!

Februárban is minden csomag mellé egy bónusz ajándék is jár: az Online Kismama Jóga oktatója által összeállított Kismama Jóga Kisokos, melyből részletesen tájékozódhatsz a biztonságos kismama jógázás csínjáról-bínjáról a 3 trimeszterre lebontva. Ezen kívül előre megtudhatod azt is, hogyan érdemes folytatni majd szülés után. A kisokos megértéséhez nem szükséges előzőleges jóga tapasztalat.

 • Legtöbbször vásárolt

  KISMAMA JÓGA ALAP

  9 900Ft
  Havonta
  Online kismama jóga videó tár
   
  • Az ár tartalmazza:
  • 30 naponta újuló tagság a kismama jóga csoportban.
  • Online videó repertoár hetente bővülő tartalommal,
  • melyek korlátlanul rendelkezésedre állnak
  • a zárt Facebook csoportunkban.
  • Közel 200 db visszanézhető jóga videó témákkal és
  • nehézségi fokkal ellátva, trimeszterenkénti kereséssel.
  • Oktató által összeállított havi órarend ajánló.
  • Oktató elérhetősége és támogatása a jógával,
  • várandóssággal és szüléssel kapcsolatos témakörökben.
  • A havonta megújuló előfizetés bármikor könnyen, egy
  • kattintással lemondható.
 • KISMAMA JÓGA EXTRA

  12 900Ft
  Havonta
  Kismama jóga órák + Légzőgyakorlatok Workshop
   
  • Az ár tartalmazza:
  • Mindent, amit az ALAP csomag magában foglal.
  • PLUSZ!
  • Tartalmazza a Légzőgyakorlatok Workshopot is.
  • A workshop anyaga korlátlanul elérhető online
  • visszanézhető videó formában az előfizetés
  • teljes időtartama alatt.
  • (A workshop ára külön: 7499 Ft.)
  • A havonta megújuló előfizetés bármikor könnyen,
  • egy kattintással lemondható.
 • KISMAMA JÓGA EXTRÁBB

  14 999Ft
  Havonta
  Kismama jóga + Légzőgyakorlatok Workshop + Vajúdás Workshop
   
  • Az ár tartalmazza:
  • -
  • Mindent, amit az ALAP csomag magában foglal.
  • PLUSZ!
  • Tartalmazza a Kismama Légzőgyakorlatok Workshopot és a
  • Vajúdás és Jóga Workshopot is.
  • A workshopok anyagai korlátlanul elérhetőek online
  • visszanézhető videó formában az előfizetés
  • teljes időtartama alatt.
  • (A Légzőgyakorlat Workshop ára külön: 7499 Ft,
  • a Vajúdás és Jóga Workshop ára külön: 5999 Ft.)
  • A havonta megújuló előfizetés bármikor könnyen, egy
  • kattintással lemondható.
8fdd24dd-4d77-942b-5944-b8746390657c.jpeg

Ha az előfizetésed első 30 napján belül úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott az életedhez a kismama jóga csoport, 100%-ban visszatérítem az első havi részvételi díjad. Nincs kockázat, elvesztegetett idő és pénz!

Ez ügyben írj egy emailt és indoklást info@onlinekismamajoga.hu-ra.

Még több információra van szükséged?

Tájékozódj bővebben Mariann informatív blog bejegyzéseiből:

bottom of page