top of page

A kismama jóga videótár 2024. július 16-án nyit!
A kihagyhatatlan early bird kedvezményért iratkozz fel a várólistára itt:

Értesítőt és kedvezményt ide!

kismama jóga videó

Kismama jóga videótár

Az online kismama jóga videótár célja, hogy az ide csatlakozó leendő anyukák olyan minőségi önidővel gazdagodjanak, melyben fizikai síkon elkezdhetik vagy fenntarthatják testük mobilitásának és erőnlétének fejlesztését, szellemi síkon oldhatják a mindennapok stressz eredetű feszültségeit és érzelmileg ráhangolódhatnak a várandósság változásainak harmonikus megélésére és a magzattal való kapcsolódásra.

 

A korlátlanul visszanézhető órák során biztonságos jóga mozdulatokat, légző gyakorlatokat, relaxációs technikákat, gátizom gyakorlatokat és még sok más praktikus jóga technikát gyakorlunk együtt a fájdalom panaszoktól mentes, kiegyensúlyozott várandós hónapokért és könnyebb szülés élmény érdekében.

 

A jóga órákat a biztonság, a változatosság és a testi-lelki egyensúlyra törekvés jellemzi. A jógán kívül extra tartalomként az ismert LoveYourBelly módszerrel is edződnek a kismamák, mely várandósan a hasizmok erőnlétének biztonságos szinten tartására fókuszál, mégpedig a túlzott hasfali szétnyílás (rectus diastasis) kialakulásának prevenciójaként és a gyorsabb szülés utáni hasfal regeneráció érdekében.

várandós jóga videó előnézet

Miért jó a kismama jóga?

Biztonságos, kímélő, kifejezetten kismamáknak tervezett mozgás

 

Biztos hallottad már, hogy különösen ajánlott kisbabával a pocakodban a jógát, mint testmozgást választani. Fontos hangsúlyozni ennek az áldott állapotnak a különlegességét jógás nézőpontból. Vannak kifejezetten a várandósság megváltozott igényeinek megfelelő testhelyzetek és mozdulatok, melyek jótékonyan hatnak és olyanok is akadnak, melyek kevésbé ajánlottak vagy egyenesen ártalmasak is lehetnek az anya és gyermeke épségét tekintve. Ezért nagyon fontos orvosi beleegyezést kérni a fizikai mozgáshoz, illetve olyan oktató szárnyai alatt gyakorolni, aki képzett ezen a területen. Az Online Kismama Jóga csoportjának órái egytől-egyig kimondottan a kismamák és magzatok biztonságát előtérbe helyezve vannak összeállítva.

Eredménye a fitt test és a kiegyensúlyozott lelki és mentális tér


A várandós jógán való részvétel nem csak felkészít az egyre növekedő baba és egyúttal a pocak súlyának viselésére, de az esetlegesen felbukkanó kellemetlenebb testi érzetek megelőzésében - vagy ha már kialakultak, akkor enyhítésében - is sokat segít (pl. hát- és derékfájás, kismedencei panaszok, alvászavarok, stb). A gyakorlatok nem csak fizikai síkon fejtik ki jótékony hatásukat: bizonyos jóga elemek, mint pl. a légző gyakorlatok és a relaxáció által sokkal könnyebb a kiegyensúlyozott mentális és érzelmi állapot elérése, és rendszeres gyakorlásukkal való megtartása is. A legtöbb leendő édesanya az imént említetteken kívül még egy hasonlóan fontos szempontból részesíti előnyben a jógát más edzésekkel szemben, ami a kisbabához való kapcsolódás tudatos elmélyítése.
 

Mi az otthoni gyakorlás 3 nagy előnye?

Idő-, energia- és pénztárcakímélő

 

Számtalan olyan élethelyzet adódik ebben a rohanó világban, melyekben a minimálisra szorítódik a testmozgással való kikapcsolódásra és feltöltődésre fordított tér és idő. Azok az egészségtudatos nők, akiknek kismamaként az odabent fejlődő magzat miatt hatványozottan fontos a fizikai és lelki egyensúly, de valamilyen okból - legyen az lakóhely, kényelem, biztonság, munka, tanulás, családi helyzet, nagytesók napirendje, egészségügyi probléma vagy egyéb - kevesebb idő- és energiaforrás áll rendelkezésére, előszeretettel választják az online várandós jóga gyakorlást. Ráadásul, az online jóga előfizetés körülbelül féláron elérhető a stúdiókban vásárolt havi bérletekhez képest, mert az online óra adás során nem szükséges termet bérelni.

Ki és hogyan csatlakozhat a kismama jóga videótárhoz?

A 12. hetet betöltött, egészséges várandósságot hordozó kismamák

A kismama jóga videótár óráin minden mozogni, feltöltődni és lazítani vágyó kismama részt vehet, akinek várandóssága a 12. hét után tart, az orvosa engedélyezte a fizikai mozgást és azóta is panaszmentes. Jelentkezés után egy állapotfelmérő kérdőív kitöltése szükséges, hiszen a kismamák biztonsága és a fenntartható gyakorlás a két elsődleges szempont az Online Kismama Jóga értékrendjében. Előfordul, hogy egy-egy kismama félve jelentkezik jógára, mert még soha nem próbálta, esetleg bizonyos egészségügyi paraméter miatt nem biztos abban, hogy számára is ajánlott és jótékony lehet ez a mozgásforma. Ilyen esetekben ajánlott a kapcsolatfelvétel az oktatóval. Jobb biztosra menni! Email: info@onlinekismamajoga.hu.

 

Előfizetéssel

A kismama jóga videótárhoz havi előfizetés fejében lehet hozzáférni, mely 30 naponta automatikusan megújul lemondásig. Az érdeklődők 3 értékes tartalmú csomagból válogathatnak. A jelentkezők az előfizetéssel párhozamosan egy saját profilt hoznak létre e honlap felületén, melyen belül kezelhető az aktuális előfizetés: itt lehet megtekinteni a részleteit és le is lehet mondani egy kattintással. A saját profilban láthatók és nézhetők még a megvásárolt csomaghoz tartozó - vagy külön beszerzett - workshopok videó anyagai is. A jóga videótár elérése e honlap zárt felületén belül lehetséges, melybe az első havi díj megfizetése után máris be tud lépni a jelentkező. 

várandós jóga videó ízelítő

Mit mondtak mások?

Miért válaszd Te is az Online Kismama Jóga videótárát?

Az online órák idén negyedik éve elérhetők egyre növekvő népszerűséggel és sikerrel.

Minden hétfőn friss és aktuális tartalommal bővül a már meglévő jóga videó repertoár.

A kb. 30, 40, 60 és 70 perces jóga órák várandós igények szerinti tematikus besorolással vannak ellátva (pl. csípőnyitás, derék- és hátfájás enyhítése, teljes test átmozgatás, erősítés, vajúdásra készülés jógával, babával kapcsolódás, relaxáció, és még sok más...).

A havi órarend ajánlót követve biztos lehetsz benne, hogy oktatód mindenre kiterjedő gyakorlás csomaggal lát el.

Szakértői óravezetést és igény szerint személyes segítséget kapsz perinatális jógára szakosodott jóga oktatótól, aki maga is édesanya.

A közel 100 db jóga videó elegendő ahhoz, hogy akár a várandósság 12. hetétől a szülésig, azaz 6 hónapon keresztül, minden másnap más órával jógázz!

Az órák kezdő és haladó joginiknek egyaránt testhezállók.

A trimeszter- és nehézségi fokozat jelző megkönnyíti az óraválasztást az adott energia szintedhez képest.

Saját szabadidődben gyakorolhatsz, az otthonod kényelmében, ahol kihasználhatod a privát közeged a békés és nyugodt testi-lelki kapcsolódásra.

A videótár 2024. július 16-án nyit!
A kihagyhatatlan bevezető árú kedvezményért iratkozz fel a várólistára itt:

Értesítőt és kedvezményt ide!

garancia

Ha az előfizetésed első 30 napján belül úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott az életedhez a kismama jóga videótár, 100%-ban visszatérítem az első havi részvételi díjad. Nincs kockázat, elvesztegetett idő és pénz!

Ez ügyben írj egy emailt és indoklást info@onlinekismamajoga.hu-ra.

bottom of page