top of page

Online kismama jóga csoport

Kismama jóga

A zárt kismama jóga csoport célja, hogy az ide csatlakozó leendő anyukák olyan énidővel gazdagodjanak, melyben fizikai síkon elkezdhetik vagy fenntarthatják testük mobilitásának és erőnlétének fejlesztését, ezen kívül szellemi síkon oldhatják a mindennapok stressz eredetű feszültségeit és érzelmileg ráhangolódhatnak a várandósság változásainak harmonikus megélésére és a magzattal való kapcsolódásra.

 

Az online korlátlanul visszanézhető órák során biztonságos jóga mozdulatokat, légző gyakorlatokat, relaxációs technikákat, gátizom gyakorlatokat és még sok más praktikus jóga technikát gyakorlunk együtt a fájdalom panaszoktól mentes, kiegyensúlyozott várandós hónapokért és könnyebb szülés élmény érdekében.

 

Az órákat elemeiben változatosság jellemzi és színvonalukat emeli az ismert LoveYourBelly módszer is, mely kismamák esetében a hasfal erőnlétének biztonságos szinten tartására fókuszál, mégpedig a gyorsabb szülés utáni regeneráció és a túlzott hasfali szétnyílás (rectus diastasis) prevenciójának érdekében.

Miért jógázunk online?

Mi sem kényelmesebb és időkímélőbb az otthoni jógázásnál! Sok kismama lakóhelye nem teszi lehetővé, hogy stúdióba járjon gyakorolni, másoknak a munka feszítettsége lehetetleníti el a termi órákon való részvételt. Előfordul az is, hogy egyszerűen csak a várandós fáradtság és a biztonsági faktor miatt választják a leendő anyukák az online jógát. Praktikus megoldás azonban akkor is, ha egy-két nagy tesó napirendje mellett a pocaklakóval való kapcsolódást is be szeretné illeszteni a több gyermekes anyuka.

 

Számtalan olyan élethelyzet adódik ebben a rohanó világban, melyekben a minimálisra szorítódik a testmozgással való kikapcsolódásra és feltöltődésre fordított tér és idő. Azok az egészségtudatos nők, akiknek kismamaként az odabent fejlődő magzat miatt hatványozottan fontos a fizikai és lelki egyensúly, de valamilyen okból - legyen az kényelem, biztonság, munka, tanulás, család, egészségügyi probléma vagy egyéb - kevesebb idő- és energiaforrás áll rendelkezésére, előszeretettel választják az online várandós jógát. 

Érdekesség:

Az otthon jógázó babát váró női társaink 78,6%*-a kényelmi faktor miatt választják az online lehetőséget a stúdiós órákkal szemben.

 

És neked miért ideálisabb ez a megoldás?

(*Az adat saját felmérés eredménye.)

Kismama jóga otthon

Miért jó a kismama jóga?

Biztos hallottad már, hogy különösen ajánlott kisbabával a pocakodban a jógát, mint testmozgást választani. Fontos hangsúlyozni ennek az áldott állapotnak a különlegességét jógás nézőpontból. Vannak kifejezetten a várandósság megváltozott igényeinek megfelelő testhelyzetek és mozdulatok, melyek jótékonyan hatnak és olyanok is akadnak, melyek kevésbé ajánlottak vagy egyenesen ártalmasak is lehetnek az anya és gyermeke épségét tekintve. Ezért nagyon fontos orvosi beleegyezést kérni a fizikai mozgáshoz, illetve olyan oktató szárnyai alatt gyakorolni, aki képzett ezen a területen. Az Online Kismama Jóga csoportjának órái egytől-egyig kimondottan a kismamák és magzatok biztonságát előtérbe helyezve vannak összeállítva.

A várandós jógán való részvétel nem csak felkészít az egyre növekedő baba és egyúttal a pocak súlyának viselésére, de az esetlegesen felbukkanó kellemetlenebb testi érzetek megelőzésében - vagy ha már kialakultak, akkor enyhítésében - is sokat segít (pl. hát- és derékfájás, kismedencei panaszok, alvászavarok, stb). A gyakorlatok nem csak fizikai síkon fejtik ki jótékony hatásukat: bizonyos jóga elemek, mint pl. a légző gyakorlatok és a relaxáció által sokkal könnyebb a kiegyensúlyozott mentális és érzelmi állapot elérése, és rendszeres gyakorlásukkal való megtartása is. A legtöbb leendő édesanya az imént említetteken kívül még egy hasonlóan fontos szempontból részesíti előnyben a jógát más edzésekkel szemben, ami a kisbabához való kapcsolódás tudatos elmélyítése.

 

Ki és hogyan vehet részt a kismama jóga csoportban?

A kismama jóga csoportban minden mozogni, feltöltődni és lazítani vágyó kismama részt vehet, akinek várandóssága a 12. hét után tart, az orvosa engedélyezte a fizikai mozgást és azóta is panaszmentes. Jelentkezés után egy állapotfelmérő kérdőív kitöltése szükséges, hiszen a kismamák biztonsága és a fenntartható gyakorlás a két elsődleges szempont az Online Kismama Jóga értékrendjében. Előfordul, hogy egy-egy kismama félve jelentkezik jógára, mert még soha nem próbálta, esetleg bizonyos egészségügyi paraméter miatt nem biztos abban, hogy számára is ajánlott és jótékony lehet ez a mozgásforma. Ilyen esetekben ajánlott a kapcsolatfelvétel az oktatóval. Jobb biztosra menni! Email: info@onlinekismamajoga.hu.

 

A kismama jóga csoportban havi előfizetés fejében lehet részt venni, mely 30 naponta automatikusan megújul lemondásig. Az érdeklődők 3 értékes tartalmú, de nagyon kedvező árú csomagból válogathatnak. Az árak azért is sokkal kedvezőbbek, mint a stúdiós bérletek árai - körülbelül féláron elérhető az online kismama jóga csoport korlátlan előfizetése a stúdiókban vásárolt bérletekhez képest - mert az online óra adás során nem szükséges termet bérelni. Ebből a megtakarításból az Online Kismama Jóga előfizetői is profitálnak! 

 

A jelentkezők az előfizetéssel párhozamosan egy saját profilt hoznak létre e honlap felületén, melyen belül kezelhető az aktuális előfizetés: itt lehet megtekinteni a részleteit és le is lehet mondani egy kattintással. A saját profilban láthatók és nézhetők még a megvásárolt csomaghoz tartozó - vagy külön beszerzett - workshopok videó anyagai is. A jóga csoport egy zárt Facebook csoport keretén belül működik, melynek linkjét a jelentkezés és állapotfelmérés után kapja kézhez a jelentkező. Itt lehet a visszanézhető órák sokaságából válogatni, illetve a Facebook Liveon is közvetített online élő órákon részt venni heti 1 alkalommal. 

Nagyon tetszettek Mariann órái, egyrészt mert ellazítottak mentálisan, másrészt viszont teljesen átmozgattak, ami komoly kihívás tud lenni növekedő hassal, de a szuper gyakorlatoknak köszönhetően így is sikerült. :)  A várandósságom alatt sokszor fájt a hátam, így nekem különösen sokat segítettek a derekat nyújtó/erősítő mozgások. Mindenkinek csak ajánlani tudom Mariannt!


- Zita, 38 hetes kismama - 

Számomra fontosak voltak a kismama jóga órák, mert segítettek a fókuszt megtalálni és tartani, úgy testi, mint lelki és intellektuális szinteken. Szeretem az óráidat, mert kedves személyes légkörben profi hozzáállással tanítasz! Hiszem, hogy a gyors és "könnyű" szülésemben nagy szerepe volt a hónapokon át folytatott közös munkánknak! Várom már, hogy újra gyakorolhassak!


- Kata, 5 hetes baba anyukája -

Kismamaként a jóga volt a legjobb mozgásforma számomra. Nagyon szerettem a változatos órákat, volt erősítés, nyújtás, és az elengedhetetlen légzőgyakorlatok, amiket vajúdás során is előszeretettel használtam. Minden óra után erősebbnek és egy igazi harcosnak éreztem magam. Csak ajánlani tudom Mariann óráit.

 

- Anna, 3 hónapos baba anyukája - 

Mit tartalmaz az online kismama jóga szolgáltatás?

Hetente bővülő jóga videó repertoár a zárt csoportunkban

Facebook Live-on élőben követhető óra: hétfőnként 9 órakor

Több, mint 200 videó felvétel korlátlanul visszajátszhatóan

30, 60 és 70 perces jóga órák tematikus besorolással várandós igények szerint (pl. csípőnyitás, derékfájás, szülésre való készülés, babával kapcsolódás, relaxáció, stb.), nehézségi szinttel ellátva és trimeszterek szerinti kereshetőséggel

Állandó oktatói jelenlét és támogatás a kismama jóga gyakorlást érintő témakörökben

Havi órarend ajánló, mely megkönnyíti a keresési folyamatot

Kismama jógázz otthonodban, ahol kényelmesen és privát közegben járhatod be a várandóssághoz és a babádhoz vezető ösvényt!

Válaszd a számodra legmegfelelőbb előfizetéses csomagot!

Szeptemberi ajánlat: Kezdj 3 ingyenes próbanappal az ALAP csomagban és bizonyosodj meg róla, hogy testhez álló-e számodra ez a mozgásforma. Ha 3 napon belül lemondod a csomagot, nem kerül terhelésre a számlád. De figyelmeztetlek! Elég valószínű, hogy megtetszik a kismama jóga :) Szeretettel várlak tehát a 3 próbanapra, mely az ALAP csomagra érvényes. Fontos! A "3 ingyenes próba nap elkezdése" gombra kattintás után ÉS a számlád adatainak megadása után érvényes a jelentkezésed. Ne aggódj! Az első 3 napban nem terhelődik a számlád, csak a 3. nap után kedződik el az előfizetési időszak, ha közben nem mondod le a szolgáltatást.

 • KISMAMA JÓGA ALAP

  10 000Ft
  Havonta
  Online kismama jóga órák és videótár
   3 napos ingyenes próba
  • Az ár tartalmazza:
  • 30 naponta újuló tagság a kismama jóga csoportban.
  • Online videó repertoár hetente bővülő tartalommal,
  • melyek korlátlanul rendelkezésedre állnak
  • a zárt Facebook csoportunkban.
  • Több, mint 200 visszanézhető jóga videó témákkal és
  • nehézségi fokkal ellátva, trimeszterenkénti keresési
  • lehetőséggel.
  • Oktató által összeállított havi órarend ajánló.
  • Oktatód elérhetősége és támogatása a jógával,
  • várandóssággal és szüléssel kapcsolatos témakörökben.
  • A havonta megújuló előfizetés bármikor könnyen, egy
  • kattintással lemondható.
 • KISMAMA JÓGA EXTRA

  12 900Ft
  Havonta
  Kismama Jóga órák + Légzőgyakorlatok Workshop
   
  • Az ár tartalmazza:
  • Mindent, amit az ALAP csomag magában foglal.
  • PLUSZ!
  • Tartalmazza a Légzőgyakorlatok Workshopot is.
  • A workshop anyaga korlátlanul elérhető online
  • visszanézhető videó formában az előfizetés teljes időtartama
  • alatt.
  • (A workshop ára külön: 7499 Ft lenne.)
  • A havonta megújuló előfizetés bármikor könnyen, egy
  • kattintással lemondható.
 • Legkedvezőbb ajánlat

  KISMAMA JÓGA EXTRÁBB

  14 999Ft
  Havonta
  Kismama Jóga + Légzőgyakorlatok Workshop + Vajúdás Workshop
   
  • Az ár tartalmazza:
  • -
  • Mindent, amit az ALAP csomag magában foglal.
  • PLUSZ!
  • Tartalmazza a Kismama Légzőgyakorlatok Workshopot és a
  • Vajúdás és Jóga Workshopot is.
  • A workshopok anyagai korlátlanul elérhetőek online
  • visszanézhető videó formában az előfizetés teljes időtartama
  • alatt.
  • (A Légzőgyakorlat Workshop ára külön: 7499 Ft, a Vajúdás és
  • Jóga Workshop ára külön: 5999 Ft.)
  • A havonta megújuló előfizetés bármikor könnyen, egy
  • kattintással lemondható.

Új vagy itt? Ha most feliratkozol a hírlevélre, 10% kedvezményben részesülsz az előfizetésed első havi díjának összegéből. Így legalább 1000 forintot másra költhetsz.

Még több információra van szükséged?

Tájékozódj bővebben a blog bejegyzésekből:

kismama jóga garancia

Ha az előfizetésed első 30 napján belül úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott az életedhez a kismama jóga csoport, 100%-ban visszatérítem az első havi részvételi díjad.

Ez ügyben írj egy emailt és indoklást info@onlinekismamajoga.hu címre.


Nincs kockázat, elvesztegetett idő és pénz!

bottom of page